marți, 19 martie, 2024

Liga 1: FCSB, victorie trista cu Astra in ultima etapa

Distribuie:

Publicat:

FCSB a invins Astra Giurgiu cu 1-0 in meciul din ultima etapa a Ligii 1, o victorie trista totusi pentru elevii lui Nicolae Dica, care au pierdut titlul, avand in vedere ca CFR Cluj castiga cu acelasi scor in Gruia cu Viitorul.

Singurul gol a fost semnat de Gnohere in minutul 40.

Inceputul de partida pe Arena Nationala a fost unul frumos, placut ochiului, cu dese faze de poarta si cu, demn de semnalat, o Astra care parea dispusa sa joace la sacrificiu si sa isi vinda scump pielea in fata stelisti. Stelisti care au avut de multe ori emotii mari la ocaziile semnate de Balaure, Matei sau Abang. Finalul de prim mitan totusi le-a apartinut gazdelor, care au insistat mereu spre poarta lui Iliev si au marcat in minutul 40 prin Gnohere. Faza a pornit de la Budescu, iar pasa decisiva a venit de la Ovidiu Popescu, in careul mic, sutul lui Gnohere fiind necrutator.

Doar doua minute au fost campioni cei de la FCSB, caci in minutul 43 s-a primit vestea ca Djokovici a marcat pentru CFR Cluj si totul parea incheiat.

Pauza a venit cu un rezultat pana la urma meritat am spune, ramanand de semnalat faza in care Budescu a fost cosit in care de Polczak, dar nu a primit penalti, ci cartonas galben pentru simulare.

Partea secunda a fost una in care mai mult stelistii asteptau o veste buna de la Cluj, o veste care tot nu mai venea, avand in vedere ca elevii lui Dan Petrescu au stiut cum sa securizeze rezultatul. Gazdele nu au mai avut mari ocazii de gol, au avut chiar momente in care au tras si de timp, iar Tanase a ratat in minutul 76 o imensa ocazie, sut cu poarta goala doar in plasa laterala.

S-a terminat asadar 1-0, iar FCSB rateaza asadar inca un titlu la rand, ultima data trofeul fiind adjudecat de ros-albastri in 2015.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img