vineri, 29 martie, 2024

Linda, spaima traficantilor din Vama Albita, a murit ! Sufletul sau bun va veghea pentru totdeauna punctul vamal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Catelusa Lila, cea care de mai bine de zece ani a activat ca politist de frontiera la Vama Albita, a murit. Ionel Tiron, agent sef adjunct la Politia de Frontiera, cel care a avut responsabilitatea coordonarii catelusei, este profund indurerat de trecerea in nefiinta a camaradului sau. 

Spunea despre ea ca este frumoasa, desteapta si inimoasa! Ionel Tiron a luat-o pe Lila acum mai bine de 10 ani din padocul scolii din Sibiu. Desi nu era o catelusa aratoasa, ba mai mult avea o urechiusa bleaga, huseanul a ales-o pe Lila dintre celelalte exemplare, cu mult mai frumoase. Catelusa i-a demonstrat in timp ca a facut cea mai buna alegere. 

Lila, sau Linda cum ii mai spuneau unii agenti, a mirosit capturi importante de stupefiante, precum 50.000 de pastile anabolizante in masina unui individ sau 3 kilograme de cannabis. 

"Din august 2008 si pana in data de 20.11.2019 si-a desfasurat activitatea la Sectorul Politiei de Frontiera Husi. Extrem de abil, cainele LILA a ajutat politistii de frontiera la depistarea mai multor activitati infractionale. Cele mai importante descoperiri sunt 3.000 de tablete substante anabolizante intr-un colet, 3.000 de grame cannabis in cadrul unei actiuni a B.C.C.O, 7.000 de tablete substante anabolizante in roata de rezerva a unui micorbuz, aproximativ 3.000 de tablete substante anabolizante intr-un colet si 53.000 de tablete substante anabolizante in roata de rezerva a unui microbuz. 

Obtinerea acestor rezultate, deloc de neglijat, nu ar fi fost posibila fara o pregatire riguroasa a unor "colegi", a declarat purtatorul de cuvant al S.T.P.F Vaslui, Irina Mirica. 

Astazi, politistul cu un fler iesit din comun, din Vama Albita nu mai este. 

"Confirmam cu nemarginita tristete trecerea in nefiinta a cainelui de serviciu Lila in data de 20.11.2019. Trupul neinsufletit va fi transportat la Directia Sanitar Veterinara Vaslui in vederea efectuarii necropsiei, identificarii cauzei decesului si stabilirii masurilor sanitar-veterinare in consecinta", a mai declarat, Irina Mirica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img