vineri, 19 aprilie, 2024

Lista alimentelor care te ajuta sa-ti subtiezi talia

Distribuie:

Publicat:

Vrei sa slabesti in zona abdomenului pentru a arata cat mai bine in costumul de baie? De ajutor sunt si unele alimente pe care le poti include in dieta ta zilnica. Noi iti spunem care sunt acestea!

Nuci. Nucile reprezinta cea mai buna sursa vegetala de acizi grasi omega-3. Acesti acizi grasi nu numai ca sunt nutrienti cu proprietati antiinflamatoare, dar ei ajuta si la reglarea concentratiilor de hormoni de stres. O dieta bogata in acizi grasi omega-3 poate preveni concentratiile mari de cortizol sau de alti hormoni de stres si, in consecinta grasimea nu se va mai acumula pe abdomen. Dieta cu nuci si seminte este una de inspiratie mediteraneana si este recomandata de multi nutritionisti.
 
Struguri. Strugurii contin potasiu in cantitati foarte mari si pot preveni balonarea. De asemenea, iti satisfac si pofta de dulce si te vei asigura astfel ca nu vei face excese de prajituri, sucuri sau alte alimente care contin zahar. Dieta rapida cu struguri este una usoara si fara infometare. În timpul dietei vei avea voie sa mananci si alte alimente, precum lactate, peste sau carne de pui.
 
Ardei iute. Ardeiul iute accelereaza arderea caloriilor si stabilizeaza nivelul de zahar din sange datorita capsaicinei – un ingredient activ pe care il contine. Mai mult, capsaicina are si rol de antioxidant, de aceea este indicat sa mananci ardei iuti atunci cand vrei sa scapi de grasime. Salatele vor dobandi un gust mai bun daca adaugi cateva rondele de ardei iute printre celelalte legume.
 
Iaurt. Daca vrei sa scapi de balonarea suparatoare, iaurtul este prima solutie la care ar trebui sa te gandesti. Acesta iti regleaza flora intestinala si ajuta la digestia si absorbtia corecta a celorlalte alimente consumate in timpul zilei. Aproape toate dietele cu iaurt garanteaza pierderea a cel putin 2 kilograme in cinci zile. Aceasta dieta trebuie tinuta numai o data pe luna.
 
Ce sa nu mananci daca vrei sa scapi de burta. Daca ti-ai propus sa scapi de grasimea de pe burta, ar fi bine sa elimini complet din dieta alimentele precum painea alba, orezul alb, pastele, branza, ciocolata, inghetata si orice alte dulciuri, chips-urile, cartofii prajiti si alimentele procesate. Bauturile carbogazoase, sucurile din fructe pe care le gasesti in comert sau alcoolul sunt, de asemenea, dusmanii siluetei tale. sursa: clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img