vineri, 26 aprilie, 2024

Lista de dorinte a copiilor cu rezultate bune la învățătura, indeplinita de avocatii din Husi

Distribuie:

Publicat:

 

Gest frumos si emotionant al corpului de avocati din Biroul Husi, Baroul Vaslui. In complicitate cu dirigintii si profesorii lor, avocații din Biroul Husi au aflat lista de dorinte trimisa batranului Mos Craciun de o parte dintre elevii cu rezultate deosebite la învățătura. Dorintele micuților studioși s-au îndeplinit, insa nu de Moș Craciun, ci de avocatii din comunitatea huseana, care de aceasta data au ales sa sustina performanta scolara . Spre mirarea lor, micutii nu si-au dorit lucruri extraordinare. Multi dintre acestia au visat sa primeasca, carti de citit, incaltaminte, obiecte muzicale , etc.

Cei 6 copii merituoși au fost invitații speciali ai avocaților din Husi la Balul de Crăciun organizat in data de 14.12.2019. Întreaga activitate a fost coordonata de inimioasa avocata Daniela Tonica susținută de colegii săi cu suflet mare.

“Aceasta acțiune este una dintre cele pe care Baroul Vaslui, prin corpul sau de avocați, și-a propus sa le realizeze. Noi, avocații din Biroul Husi, am ales sa premiem performanța, pentru ca rezultatele acestor copiii ne-au umplut sufletele de bucurie. Darurile oferite speram sa-i impulsioneze sa fie sârguincioși in continuare pentru ca numai prin studiu pot ajunge oamenii valoroși de mâine. “declara doamna avocat Daniela Tonică

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img