marți, 16 aprilie, 2024

Livian de la Puterea Dragostei o da de gol pe Mariana! Telespectatorii Kanal D deja banuiau

Distribuie:

Publicat:

Unii concurenti de la Puterea Dragostei si-au gasit jumatatea si sunt foarte fericiti, iar altii inca isi cauta perechea. Din cea de-a doua categorie face parte si Mariana, care nu a reusit sa se apropie de niciun baiat. Colegii ei de emisiune isi doresc foarte tare ca moldoveanca sa isi gaseasca pe cineva, ca sa nu se mai plictiseasca si sa caute cearta.

Mariana nu a reusit pana acum sa se apropie de niciun baiat din casa de la Puterea Dragostei, iar multi cred ca ea este de fapt indragostita de Jador.

Zilele trecute, Livian de la Puterea Dragostei a dat-o de gol, intr-un live. ”Mariana isi gaseste concubin pana la sfarsitul saptamanii! Isi gaseste pe cineva care sa o inteleaga! Sa fie pe placul ei. O sa vedeti”, a povestit Livian, fara sa dea amanunte despre ”concubinul” Marianei.

Bianca vrea un copil cu Livian

Bianca de la Puterea Dragostei si-a gasit jumatatea in casa, pe Livian si se declara foarte fericita alaturi de el. In ultima vreme au tot existat zvonuri legate de o posibila sarcina a brunetei, care nu s-a abtinut sa nu recunoasca  faptul ca isi doreste un copil cu iubitul ei.

”Da, vreau un copil cu Livian, nu pot sa neg asta. Nu am discutat, momentan, cu el, dar nu exclud nicio secunda ideea de a ramane insarcinata cu el, in functie de cum va evolua relatia pe care o avem. Momentan mi-e foatrte bine alaturi de el, suntem fericiti si asta e tot ceea ce conteaza. Nu m-am gandit inca daca vreau sa fie baietel sau fetita, dar nu asta conteaza, cred eu…”, a spus Bianca pentru Wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img