marți, 19 martie, 2024

Liviu Dragnea a anuntat cand va stabili daca Klaus Iohannis va fi suspendat

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSDLiviu Dragnea, a explicat ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este o optiune foarte seriosa si luni se va lua decizia finala, daca se merge la suspendare sau nu.

”Am vazut ca dumnealui vorbeste despre dictatura majoritatii. El, care unul singur, este deranajat de majoritate, este exact mentalitatea unui dictator, un om care nu accepta sa nu aiba sub control absolut toate institutiile. El doreste sa aiba Guvernul, Parlamentul, Curtea Constitutionala, serviciile secrete, absolut tot.

Am discutat cu domnul Tariceanu si i-am spus ca suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa. Daca noi stam doar si constatam ca incalca Constitutia o data, de doua ori, ca sunt trimisi consilieri prezidentiali sa ameninte judecatori CCR, maine pot fi trimisi consilieri prezidentiali sa ameninte judecatori ICCJ, totul este posibil.

Daca doar stam si ne plangem, asta inseamna ca nu ne exercitam un atributiile constitutionale. Am discutat cu domnul Tariceanu si am convenit ca luni vom lua o decizie daca da sau nu (daca initiaza suspendarea n.r). ”, a declarat Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img