marți, 16 aprilie, 2024

Liviu Dragnea a aparut intr-o ipostaza socanta! Revolta in randul romanilor

Distribuie:

Publicat:

Cu scopul vadit de a-l discredita pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, a inceput sa circule o fotografie in diferite grupuri de pe Facebook.

Ce vedem in imaginea cu pricina? Il vedem pe Nutu Camataru care il tine de gat pe Liviu Dragnea, acesta din urma fiind imbracat intr-o camasa D&G, in timp ce Florin Salam canta de mama focului. Toate bune si frumoase, doar ca imaginea este facuta in Photoshop. In realitatea, in fotografia initiala apareau Florin Salam, Nutu Camataru si Costel Corduneanu, interlop din Iasi, fost sportiv de performanta.

Fotografia, masiv distribuita pe Facebook, avea urmatoarea descriere: "Sa imi ziceti si mie cand o sa-l vedeti pe domnul presedinte Klaus Iohannis in aceasta postura, cum este dady draCnea presedintele PSD!". Evident ca, in fata unei asemenea imagini, comentariile au curs.

Va prezentam o parte din ele:

"Presedintele Romaniei este facut din alt aluat. Nu se poate compara";

"El e camatarul Romaniei";

"Rusine, se complace in asa anturaje, asta este clasa lui";

"Eu nu stiu de ce va mirati. Pai astia sunt prietenii lui. Cine se aseamana se aduna". Toate comentariile sunt in aceeasi nota: "vai, ce om, vai, vai, vai cu cine umbla!". Oricum, trebuie sa precizam ca poza pare, intr-adevar, reala si daca nu sunteti atenti la manipularile de pe Facebook, puteti usor cadea in capcane, indiferent de ce lider apare in pozele acestea editate. 

sursa: dcnews.ro / wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img