vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa lui Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Continua razboiul imens dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. Ultimele ironii la adresa lui Dragnea si Calin Popescu Tariceanu venite dinspre Palatul Cotroceni nu l-au lasat indiferent pe Liviu Dragnea care a raspuns pe masura. In direct la RomaniaTV, Dragnea l-a ironizat pe Iohannis si a transmis mai multe ultimatumuri.

“Ma preocupa mai putin daca a fost amenintare sau avertisment. Acea ironie nu a fost gustata de oameni. Sprijin acest guvern si ii ajut mereu cand au nevoie. Raspunsul meu este simplu. Noi suntem pregatiti doar de ceea ce facem in guvern si in Parlament. Am rezolvat deja o serie de masuri vineri pentru tineri, pentru pensionari. Noi nu ne certam cu altii. Am fost votati pentru a face bine.

In ultima perioada, la orice iesire publica, presedintele imi pronunta numele. Devine plictisitor. Nu am ce sa comentez. I-am spus ministrului de Finante ca un audit trebuie realizat la toate ministerele, nu doar la finante.”, a tunat Dragnea.

Acesta a ironizat-o si pe Madalina Puscalau Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale care avertizase Avocatul Poporului. “Imi e foarte greu sa comentez iesirile unei doamne nervoase la TV, indiferent ale carui vorbe le poarta. Fac apel catre cei care au pierdut alegerile sa isi pastreze ratiunea si echilibrul. Nu imi aduc aminte sa fi fost pana acum asemenea amenintari la adresa institutiilor fundamentale din stat. Eu nu ma sperii. Nu imi e teama.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img