vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea, atacat dur de un cunoscut om al PSD: “Nu stapaneste nici macar functia pe care o are”

Distribuie:

Publicat:

Marian Vanghelie a lansat un atac dur la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Acesta a spus ca „nu stapaneste functia pe care o are” si ca „putea sa ia decizii si sa-si asume responsabilitatea”. 

„Domnul Dragnea nu stapaneste nici macar functia pe care o are. Daca o stapanea, punea legislatia in acord cu legislatia europeana si cu hotararile Curtii Constitutionale. Astazi, cand simte ca nu i s-a intamplat ce i-a promis domnul Coldea, incearca sa ne spuna ca lui nu ii e frica, dar cu un glas de pisica. Dar de ce n-a zis de domnul Coldea si de doamna Kovesi? Pentru a negociat cu ei si ii e rusine de rusinea lui.

Dupa 2-3 ani de zile, esti penibil sa tu vrei acum sa iei deciziile rapide. Care decizii? Cand puteai sa le iei intr-un mod foarte coerent. Tot ce se intampla i se intampla doar din cauza organizarii proaste pe care a dus-o, a guvernelor pe care le-a propus, a Parlamentului si inclusiv a partidului. Sunt deciziile lui. Nici macar o secretara nu se poate angaja in Guvernul Romaniei fara aprobarea lui. Putea sa ia decizii si sa-si asume raspunderea. Nu le-a luat cand a trebuit”, a spus Marian Vanghelie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img