vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea: Cand vor fi chemati romanii la REFERENDUM

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca plenul Camerei Deputatilor a reusit „inca un pas” pentru organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Dragnea si-a exprimat speranta ca pana incepe iarna acest referendum sa aiba loc.

„Odata cu adoptarea de astazi, sigur, dupa promulgare, am reusit inca un pas pentru organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Nu putem sa facem un calendar, pentru ca depindem de promulgarea presedintelui. Daca presedintele va promulga legea, colegii din senat vor adopta final legea de modificare a constitutiei si de abia atunci putem exprima un calendar. Sa speram ca nu sunt probleme la Cotroceni si ca legea aceasta va fi promulgata. (…) Sper sa nu atace nimeni la CCR si nici nu sunt motive, astfel incat pana incepe iarna sa avem acest referendum.”, a spus Dragnea, la Parlament.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti proiectul de modificare si completare a Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. 

Proiectul prevede in primul rand ca referendumul de revizuire a Constitutiei trebuie sa aiba loc in termen de 30 de zile de la adoptarea de catre Parlament a initiativei de revizuire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img