marți, 19 martie, 2024

Liviu Dragnea: Dorinta mea este sa nu pice acest Guvern

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca dorinta sa este ‘sa nu pice’ actualul Guvern si a subliniat ca din punct de vedere strict electoral social-democratii nu au niciun interes.

El a spus ca daca Guvernul va demisiona va fi inaintata o propunere de premier presedintelui Klaus Iohannis, conform AGERPRES.

“(…) Am fost intrebat daca dam Guvernul jos, daca introducem motiune de cenzura sau nu. Am spus-o si va spun si dumneavoastra: sansele sunt 50%-50%. Se apropie cu pasi repezi de asta. Noi incercam sa tinem stabilitate. Vorbind strict electoral, nu am avea niciun interes. Dorinta mea este sa nu pice acest Guvern, sa il tinem la guvernare, intr-un singur caz s-ar intampla asta. Am vorbit si cu domnul Tariceanu lucrul acesta, daca actiunea guvernamentala va deveni foarte periculoasa, adica daca va produce efecte foarte rele. Daca Guvernul demisioneaza o sa ne intalnim rapid si o sa luam o decizie. O sa ii transmitem presedintelui Iohannis o propunere de prim-ministru de care va trebui sa tina cont. Va fi o propunere pentru o perioada strict limitata pana la alegerile parlamentare. Poate Guvernul Ciolos ramane si nu demisioneaza”, a spus Dragnea, intr-o emisiune televizata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img