sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Dragnea ii numeste ‘tampiti’ pe doi jurnalisti. Ce l-a enervat pe liderul PSD

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele PSD are o ieşire violentă împotriva jurnaliştilor care au scris că, în cazul în care referendumul era validat, Liviu Dragnea urma să-şi anunţe candidatura la preşedinţia României.

Dragnea i-a numit "tâmpiţi" pe jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi, de la site-ul g4media.ro, după ce aceştia au lansat "pe surse" scenariul privind candidatura liderului PSD la preşedinţie. Dragnea nu i-a numit pe cei doi.  "Nu au existat astfel de discuţii. Vin nişte tâmpiţi cu nişte informaţii false şi după discutăm dacă o fi adevărat", a afirmat Liviu Dragnea.

Cei doi jurnalişti semnează împreună un articol în care scriu că ar fi fost pregătit un sondaj de opinie realizat de institutul condus de Mirel Palada care să arate creșterea PSD în sondaje la peste 40% și a încrederii în Liviu Dragnea. În aceste condiții, lideri din partid ar fi urmat să-i ceară lui Dragnea să candideze la președinție. Pe de altă parte, după un eventual succes la referendum, ar fi trecut la înlăturarea dizidenților din partid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img