joi, 25 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, mesaj direct pentru Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca alegerile din 11 decembrie vor fi decisive atat pentru partide, cat si pentru presedintele Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca presedintele are acum sansa de a opri toate scandalurile politice si sa unifice populatia.

”Presedintele Klaus Iohannis are o sansa foarte mare acum sa unifice aceasta tara, sa opreasca razboaiele politice. Asta nu tine de niciun consilier, de niciun om de langa el, tine doar de presedinte”, a explicat Liviu Dragnea.

Liderul PSD exclude scenariul unei suspendari a presedintelui, dar ii solicita sa respecte vointa populara exprimata in alegeri. ”PSD va respecta Constitutia, legile tarii, dar si votul oamenilor”.

Liviu Dragnea a expus si o noua abordare. ”Sa stiti ca bugetul tarii este o lege, este legea bugetului. Eu va spun ca ceea ce am prezentat astazi vom adopta in Parlament, nu ne jucam. Va spun ceva ce s-a stiut pana acum, dar nimeni nu a pus in aplicare: bugetul adoptat de Parlament este lege si daca nu respecti aceasta lege esti demis ca Guvern”, a mai spus liderul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img