marți, 19 martie, 2024

Liviu Dragnea: Nu incurajez Guvernul Grindeanu sa cumpere ”Cumintenia pamantului”

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu incurajeaza Guvernul actual sa cumpere opera ”Cumintenia pamantului”, el aratand ca demersul in acest sens facut de Executivul Ciolos ridica semne de intrebare din punct de vedere al legalitatii si transparentei, scrie Mediafax.

”Din cate am inteles, daca s-ar fi cautat cum trebuie, s-ar fi gasit documentele care atestau ca este deja proprietatea statului roman. Pe de alta parte, aceasta opera, ca si altele, trebuie sa fie recuperata, dar printr-o procedura legala si transparenta”, a spus Dragnea, aratand ca ceea ce a facut Guvernul Ciolos nu a fost ”nici legal, nici transparent”.

Liviu Dragnea a mai spus ca nu incurajeaza achizitia operei de catre Guvernul actual.

”Eu nu incurajez asa ceva, nu am incurajat nici ce a facut Guvernul trecut. Pana la urma a incasat niste bani si nu stiu cum sa-i dea inapoi la oameni. Nu incurajez ca un Guvern sa se implice in asa ceva, sa promoveze aceasta colecta nationala, sa stranga o suma de bani pe care sa nu mai stie cum sa o dea inapoi– pune un semn de intrebare asupra guvernului acestei tari”, a conchis Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img