vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Florin Iordache sunt la un pas de DEMITERE! Eugen Tomac: ‘Vrem sa facem doua bucurii romanilor’

Distribuie:

Publicat:

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, că liderii partidelor de opoziție au stabilit ca textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă să fie depus în Parlament miercuri, 12 decembrie.

„Astăzi (luni – nr.r) s-a stabilit un calendar pentru depunerea moțiunii de cenzură. Vrem să punem în plenul de miercuri votarea la vot final revocarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a vicepreședintelui Florin Iordache și depunerea textului moțiunii de cenzură. Vrem să facem două bucurii românilor.”, declarat liderul PMP, Eugen Tomac, luni pentru mediafax.

Tot în plenul deputatilor de miercuri, cei din Opoziție vor să voteze revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache din fruntea Camerei Deputaților.

Raluca Turcan a declarat, luni, la Parlament, că în ședința Biroul Executiv al PNL de marți va fi decis calendarul moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, precizând că moțiunea va fi depusă în această săptămână.

„Mâine (marți – n.r.) vom anunța anunța exact momentul și calendarul moțiunii de cenzură”, a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img