sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Plesoianu face o declaratie EXPLOZIVA: “Dupa intrebare, Kovesi m-a privit cu o ura pe care nu am mai trait sa o vad la o persoana!”

Distribuie:

Publicat:

Liviu Plesoianu a relatat, intr-o interventie telefonica la Antena3, momentele din cadrul sedintei procurorilor europeni de la Bruxelles.

“A incercat sa nu raspunda, a raspuns la alta intrebare pusa inaintea mea, apoi a “omis” sa raspunda! Bineinteles, am insistat, dar raspunsul ei a dat de dorit. In momentul in care i-am adresat intrebarea, doamna Kovesi mi-a aruncat o privire cu o ura imensa! Nu am vazut in viata mea o atata ura la un om. Am o certitudine, din punct de vedere uman. Aceasta persoana, care nu va demisiona, va trebui destituita din functie. Nu se mai poate! Daca nu ar fi ipocriti, Parlamentul European, ar trebui sa avem curajul de a spune ce gandim. La iesire, m-am intalnit cu Laura Codruta Kovesi, i-am mai pus inca odata intrebarea, nu mi-a raspuns, a preferat sa se pozeze cu Monica Macovei.

Este foarte important sa facem cunoscute, pe plan european, toate abuzurile facute de DNA. Politicienii europeni nu au venit la mine sa ma intrebe mai multe detalii despre ce am spus, au preferat sa faca poze cu Laura Codruta Kovesi si Monica Macovei. Singura persoana care a avut voie la doua interventii, din sala, a fost tocmai domnia sa Monica Macovei. Va dati seama cine a organizat aceasta comisie. ” a spus Liviu Plesoianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img