joi, 25 aprilie, 2024

Liviu Plesoianu nu renunta si cheama romanii la proteste.

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu,  explica intr-o postare pe Facebook prezenta sa la protestul care a avut loc sambata in fata la Cotroceni si cheama din nou romanii sa iasa in strada.

„Singurul lucru care mai conteaza acum este ce facem noi, poporul roman care nu vrea sa se lase calcat in picioare. Eu am mers sambata in fata la Cotroceni pentru a da un semnal. Nu am mers acolo ca deputat sau ca membru al societatii civile. Am mers acolo ca roman si ca om – ca om care vrea sa traiasca LIBER intr-o tara normala la cap! Pentru ca noi NU suntem acum o tara normala la cap… Important este sa ne exprimam zilele acestea cat mai multi, pentru ca altfel, in plan extern, se va vorbi mereu numai despre "romanii domnului Iohannis", adica despre cei care sunt in stare sa o apere impotriva oricarei evidente pe doamna Kovesi. Mai suntem multe milioane de romani care gandim si simtim altfel. Dar important este sa ne EXPRIMAM, fratilor! Sa ne exprimam PUBLIC! Pentru ca altfel ne vom intoarce la ce era pe vremuri – vom susoti pe la colturi. …De frica! Mie NU-mi este frica! Si-as vrea sa nu ne fie niciunuia dintre noi frica! Pentru ca altfel totul, absolut TOTUL A FOST IN ZADAR!…

Informatii explozive! Trecutul amoros dintre Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi! Cum a scapat actualul presedinte al Romaniei de acuzatiile de trafic cu copii

P.S. Ce faceti miercuri, pe la 18.00? Dar joi? Dar vineri? Dar sambata? Dar duminica? Dar…?”, scrie Plesoianu, pe Facebook.

„Deputatul a revenit ulterior cu un nou mesaj pe Facebook. Va dati seama ca vin alaturi de voi miercuri, la Cotroceni, la ora 18.00! …Kovesi, Romania NU e sufrageria ta! Iohannis, eu NU sunt "romanul tau". Sunt doar roman, LIBER! Va astept acolo pe toti cei care mai credeti in LIBERTATE si DEMNITATE!”, a mai scris Plesoianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img