vineri, 29 martie, 2024

Liviu Plesoianu, transant la adresa lui Iohannis. Mesajul este dur

Distribuie:

Publicat:

Deputatul Liviu Plesoianu iese la atac dupa reactia presedintelui Klaus Iohannis la anuntul facut de Tudorel Toader cu privire la revocarea sefei DNA.

"Prezentarea a fost cat se poate de clara, sub rezerva indeplinirii conditiei prealabile de minima inteligenta a receptorului…", scrie Liviu Plesoianu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care sustine ca raportul prezentat de ministrul Justitiei a fost lipsit de claritate si prin care isi exprima ferm sustinerea fata de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

”Astazi, am avut parte de o prezentare lipsita de claritate a raportului privind activitatea conducerii DNA, facuta de ministrul Justitiei. Mi-am exprimat in repetate randuri opinia ca Directia Nationala Anticoruptie si conducerea DNA fac o treaba foarte buna, pozitie pe care o mentin. Administratia Prezidentiala va face o analiza aprofundata a documentului prezentat. Voi uza de toate prerogativele mele constitutionale pentru asigurarea functionarii unei justitii independente si pentru consolidarea statului de drept”, scrie Klaus Iohannis, pe pagina personala de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img