vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Varciu inca are datorii la nea Marin, dupa ce a imprumutat de la el 30.000 de €. Cantaretul i-a facut o marturisire neasteptata recent, iar el l-a dat de gol la TV

Distribuie:

Publicat:

Nu mai e un secret pentru nimeni ca pe cat de mult il iubeste si il trateaza ca pe propriul fiu pe Liviu Varciu, nea Marin il altoieste de ori de cate ori are ocazia. Cu toate acestea, pe cei doi ii leaga o frumoasa relatie de prietenie, iar artistul i-a cerut de-a lungul anilor bani cu imprumut coregrafului. Azi, invitat la o emisiune, nea Marin a dezvaluit ce marturisire i-a facut Liviu Varciu, care, deocamdata nu i-a restituit banii.

Liviu Varciu nu a inapoiat banii pe care i-a imprumutat de la nea Marin

In urma cu doi ani, Liviu Varciu a luat de la nea Marin 30.000 de euro ca sa termine constructia vilei din Baneasa. In timp, artistul i-a mai dat din bani inapoi, dar nu a reusit sa restituie intreaga suma. Asta nu pare sa il deranjeze pe indragitul coregraf. In cadrul unui interviu, el a dezvaluit ce marturisire i-a facut Liviu Varciu Recent.

“Daca tot te-am prins astazi, auzi: niste bani imprumut ai sa imi dai si mie? Ca am inteles ca ai tot imprumutat. Liviu ti-a dat banii inapoi?”, a  spus Marian Duta, reporter la „‘Neatza cu Razvan si Dani”.

“Liviu zice ca mai are sa imi dea ceva, dar trebuie sa iti iei bataie de la mine ca sa iti dau bani”, a spus nea Marin.

“Pe degeaba nu?”, a intrebat reporterul de la matinalul de pe Antena 1.

“Nu, nu. Nu dau bani decat la aia care suporta bataia. Stii ce mi-a zis Liviu acum, ca il intreaba toata lumea pe strada: «Bai, da’, chiar te bate taticutul asta al tau?». Si a zis: «Da, ma bate, dar ma bate pe bani multi».

Asa ca daca ai nevoie de bani, trebuie sa suporti bataia”, a subliniat celebrul coregraf.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img