miercuri, 24 aprilie, 2024

Liviu Varciu s-a achitat! Luase imprumut 50.000 de euro de la nea Marin

Distribuie:

Publicat:

Liviu Varciu are un prieten de nadejde, nea Marin! Asa ca primul are la cine apela atunci cand are nevoie si de …bani, nu numai de sfaturi de viata.

50.000 de euro este suma pe care Liviu Varciu a luat-o de la coregraful de dansuri populare! Asta pentru ca a avut mare nevoie de bani, pentru a-si termina casa sin Baneasa.

Varciu a luat o prima transa, de 30.000 de euro, in urma cu doi ani. Fara dobanda si fara sa I se impuna un termen anume. Ca doar sunt prieteni la catarama. A mai luat imprumut pe parcurs, asa ca suma a ajuns la 50.000 de euro.

Nu putine au fost glumele legate de aparitia lui in emisiunea „Poftiti pe la noi”, in care se spunea ca Nea Marin l-a adus la show ca sa fie sigur ca Varciu mai incaseaza ceva bani si isi mai recupereaza din banii imprumutati, insa… baiat serios, acesta i-a dat inapoi si ultimul leut, scrie libertatea.ro.

Dar Liviu a fost baiat correct si a stins datoria. Asta dupa ce Varciu a prins un rol in serialul „Fructul oprit” si a fost numit coprezentator la „Asia Express”. Aparitii pentru care a fost destul de bine platit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img