joi, 25 aprilie, 2024

Liviu Varciu si noua iubita s-au ascuns pe o plaja din Navodari! Avem imaginile care deconspira relatia secreta

Distribuie:

Publicat:

La aproximativ doua luni dupa ce a anuntat ca s-a despartit de Anda Calin, femeia care i-a daruit o frumoasa fetita, Liviu Varciu, unul dintre cei mai apreciati artisti din showbiz-ul romanesc, pare sa traiasca o noua poveste de iubire.

Viata de celibatar pare sa nu-i fie foarte pe plac lui Liviu Varciu. La scurt timp dupa ce a decis sa incheie legatura de iubire cu Anda Calin, vedeta ar fi inceput o idila ca-n filme cu o focoasa bruneta din Constanta.

O  sursa din anturajul artistului a facut marturisiri savuroase. Din spusele acesteia, Liviu Varciu a fost fermecat de frumusetea orbitoare de tinerei si a decis sa dea o sansa relatiei lor.

Zilele trecute, Liviu si Mary, tinerica de la malul marii, au fost zariti pe o plaja din Navodari, acolo unde s-au bucurat pe deplin de fiecare moment pe care l-au petrecut unul langa celalat.  Cum este un tip foarte discret, Liviu Varciu ar intentiona sa isi pastreze sentimentele de dragoste departe de ochii curiosilor. Relatia celor doi a fost insa scoasa la iveala de mai multe postari pe care fiica cea mare a artistului, dar si noua iubita le-au facut pe o retea de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img