sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Varciu, tata din nou! Doinita Oancea a facut testul de sarcina

Distribuie:

Publicat:

Liviu Varciu traieste din nou experienta proaspatului tatic, de aceasta data in “Fructul oprit“, serial in care o are ca iubita pe Doinita Oancea. Vedeta afla in urma unui test de sarcina, ca va avea un copil cu donjuanul showbiz-ului romanesc.

Bruneta stie cum sa gestioneze situatia si se comporta ca atare. „E pur si simplu o coincidenta. Trebuia sa avem si noi o poveste. Si este o poveste…”, a spus Doinita Oancea in direct la Xtra Night Show.

„Eu sunt pe barca. E foarte, foarte frumos! (…) I-am spus nu face dus dupa mine ca ramai insarcinata. O  veste foarte buna pentru cuplul Costel si Tanta. Nu stiu cate putem sa spunem. Imi asum rolul si nu sunt Liviu Varciu. Eu am jucat cu multe actrite, dar Doinita e enervant de talentata. Ma bucur foarte tare ca sunt partener cu ea”, a spus Liviu Varciu.
Liviu Varciu a revenit la pasiunea lui cea mare, actoria

El joaca rolul lui Costica, un personaj care se va dovedi extrem de important in poveste.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou si talentat care se alatura povestii este ca o gura de aer proaspat. Pentru Tanta este si mai bine, pentru ca o pot colora si altfel. Practic, oamenii se comporta diferit atunci cand se afla intr-o relatie, ne aratam alta fata si, altfel, ii pot da si Tantei o alta fata, atunci cand joaca alaturi de Costica.”, adauga Doinita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img