vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Varciu urmează să devină tată din nou?

Distribuie:

Publicat:

Liviu Vârciu vorbeşte despre următorul copil. Ce să fie oare? Să aibă artistul parte tot de o fetiţă, sau să fie băieţel? Are speranţa că va avea şi un băiat, dar nu se supără dacă face tot o fată. Liviu Vârciu a oferit un interviu în care a vorbit despre familia lui. Munceşte mult pentru a-i oferi Anastasiei tot ce are nevoie, dar nu se plânge. Este mândru de tot ce are şi i-ar plăcea ca în curând să devină şi tată de băiat.

Face ce face şi reuşeşte să impresioneze! Imaginile care spun totul despre Liviu Vârciu în rolul de tătic

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii, nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e”, a spus Liviu Vârciu.

„Între două emisiuni am făcut băiatul – dimineaţa am avut matinal, iar seara am avut „seral”. Şi a ieşit ăla micu’. Să facă un Matinal, Liviu, ca să aibă urmaş de sex masculin”, a spus Andrei Ştefănescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img