sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Locul 5 la Cupa selectionatelor de serie

Distribuie:

Publicat:

Echipa Seriei A, condusa de antrenorii principali ai formatiilor clasate pe locurile 1 si 2 la finalul sezonului regulat al campionatului national, respectiv Liviu Gugles si Alexandru Zaharia (LPS Vaslui), Vasile Boca (CSU Suceava), a terminat pe locul 5 la Cupa Selectionatelor de Serie.
 
Din echipa seriei A au facut parte sapte jucatori de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui si doi de la AS Campionii Negresti. Este vorba despre Ionut Tanasa, Florin Ciurescu, Adrian Matei, Eduard Radu, Razvan Chiratcu, Sorin Potorac si Ionut Morarasu (LPS Vaslui), Andrei Faur si Razvan Gandu (AS Campionii Negresti).
 
In faza grupelor, selectionata Seriei A a inceput cu o infrangere in fata seriei H, formata din jucatori de la Baia Mare, dar s-a redresat si s-a impus in urmatoarele doua meciuri cu Seria A, formata din jucatori de la CSM Bucuresti, si cu Seria E, formata din jucatori de la Topoloveni. Din pacate, selectionata vasluienilor a terminat pe locul 3, la egalitate cu seriile A si H, insa despartite de golaveraj.
 
 „Cupa Selectionatelor de Serie” a avut drept scop verificarea si evaluarea potentialului motric si tehnico-tactic al celor mai buni sportivi din tara la categoria de varsta juniori III (n. 2002-2003), in vederea realizarii selectiei pentru lotul national si pentru Centrul National de Excelenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img