joi, 28 martie, 2024

Locuri de munca sezoniera in agricultura – Spania – Campania 2019

Distribuie:

Publicat:

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, promoveaza oferta unui angajator din Spania de 800 locuri de munca (dintre care 400 locuri pentru femei si 400 de locuri pentru cupluri), pentru munca sezoniera in agricultura pentru recoltarea capsunilor, campania 2019 (nu se solicita experienta).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore si 15 min/saptamana impartite in 6 zile, ziua de odihna nu este neaparat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicala = 113 euro/luna. Perioada de proba este de 15 zile.

Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilitatilor).

Angajatorul plateste transportul catre Spania, contravaloarea acestuia urmand a fi recuperata din salariile pe care le va primi angajatul. Intoarcerea in Romania (la terminarea contractului) este suportata de angajator, transportul dus-intors fiind organizat de angajator printr-o firma de transport.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Vaslui din strada Spiru Haret, nr. 5, tel. 0733.975.397

Persoanele din judetul Vaslui care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui,  cu urmatoarele documente:
copie carte identitate;

CV EUROPASS in limba romana;
adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru munca“;
Termen limita pentru aplicare: 15.12.2018.
 Data si locatia bursei vor fi comunicate

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img