marți, 19 martie, 2024

Londra. Tanar roman, injunghiat mortal, dupa ce a sarit in apararea prietenului sau

Distribuie:

Publicat:

Un muncitor roman in varsta de 20 de ani, a murit in bratele prietenului sau, dupa ce a fost injunghiat in centrul Stratford, estul Londrei. Beniamin Pieknyi si prietenul sau au fost atacati de o banda intr-un centru comercial aglomerat. Se pare ca tanarul a sarit sa isi apere amicul, moment in care a fost injunghiat.

Potrivit Evening Standard, Beniamin locuia in Milton Keynes, alaturi de fratele lui. Aceeasi publicatie scrie ca romanul venise in Londra de doar doua luni. Prietenul sau, Robert Ion, a declarat: „Era foarte bun si saritor, intotdeauna incerca sa ii ajute pe toti. Si-a dat viata pentru a-si salva prietenul … A murit in bratele celui mai bun prieten al sau.”

„Acei tipi au incercat sa il atace pe prietenul lui si el a intervenit – incerca sa-i salveze viata prietenului sau.”

Pana acum nu au fost facute arestari.  Un val de crime cu cutite si arme a lovit Londra in acest an. De la inceputul lui 2018, nu mai putin de 8 crime au avut loc in capitala Regatului Unit. Patrick Green, directorul executiv al organizatiei “Ben Kinsella Trust”, a declarat ca autoritatile nu au facut suficient pentru a educa tinerii cu privire la pericolul detinerii cutitelor, in ciuda unei “cresteri constante” a atacurilor violente.

 

CITESTE SI: Marea Britanie: Un al doilea politist a fost internat in spital cu simptome de otravire in urma atacului efectuat asupra lui Skripal

Un al doilea politist a fost internat in spital pentru tratarea a ceea ce pare otravire dupa atacul chimic efectuat asupra fostului spion rus Serghei Skripal, insa simptomele agentului sunt minore, relateaza Reuters, citand Mail Online. Simptomele ofiterului de politie includ iritatia pielii, insa Politia nu a comentat informatiile pentru Reuters. Acesta este al doilea politist care da semne de otravire, dupa ce un ofiter de politie care a facut parte din prima echipa care a intervenit la apelul de urgenta, Nick Bailey, a fost internat in spital cu semne de otravire. Acesta este constient si nu mai este in stare grava.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img