vineri, 29 martie, 2024

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida! Primele informatii despre starea vedetei, care a fost parasita de iubit

Distribuie:

Publicat:

Loredana Chivu a incercat in urma cu cateva minute sa se sinucida. Medicii au ajuns de urgenta la casa vedetei. Unii dintre prietenii blondinei cred ca aceasta a recurs la gestul extrem pentru ca s-a despartit de iubit.

Recent, Loredana Chivu a aflat ca fostul logosnic a inselat-o.

Cum a incercat Loredana Chivu sa se sinucida

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida inghitand mai multe pastile. Echipajul medical sosit la fata locului a gasit-o in stare constienta si, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe si nici nu au apucat sa fie asimilate de organism.

” IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 ca Loredana Chivu a incercat sa se sinucida, prin ingerarea mai multor somnifere, in timp ce se afla la adresa de domiciliu din orasul Popesti Leordeni, judetul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Vedeta a refuzat transportul la spital, dar potrivit Romania TV, ulterior, ea a fost dusa la clinica, unde i s-au facut spalaturi stomacale.

„Am vorbit cu ea in urma cu doua zile, abia putea vorbi, era foarte afectata de despartire. Sunt socata ca Loredana a facut acest gest, nu ma asteptam la asa ceva din parte ei”, a declarat o prietena buna de-ale vedetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img