miercuri, 17 aprilie, 2024

Loredana Chivu s-a despartit iar de None de la Puterea dragostei: “Sunt singura pentru ca nu am nevoie de cineva care sa-mi distruga viata”

Distribuie:

Publicat:

Loredana Chivu s-a despartit iar de None de la Puterea dragostei.

Dupa o relatie cu nabadai, cu multe certuri, despartiri si impacari,Loredana Chivu si None, fostul concurent de la Puterea dragostei, si-au spus din nou adio.

Loredana Chivu s-a despartit iar de None de la Puterea dragostei

Blondina, fosta asistenta de televiziune, a anuntat pe toata lumea ca este din nou singura. Loredana Chivu a postat un mesaj prin care da de inteles ca nu mai are iubit. "Sunt singura pentru ca nu am nevoie de cineva care sa-mi distruga viata, sunt capabila sa o distrug chiar eu", a publicat Loredana Chivu pe Instagram.

Apoi, ca sa intareasca ideea ca este singura si disponibila, Loredana Chivu a aratat ce surprize primeste de la admiratori: un ursulet din flori pe care l-a pozat si filmat din toate pozitiile, pentru a se asigura ca toata lumea a aflat ca are pretendenti care o curteaza.

Berna a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Vreau sa vina None"! Jador a reactionat imediat: "Simti nevoia de un cuplu? Vrei sa vin sa ne…"

Berna a anuntat recent la Puterea Dragostei ca ar vrea sa se intoarca None in casa. Jador a reactionat, fiind gelos.

Berna le-a transmis concurentilor de la Puterea Dragostei ca l-ar vrea pe None inapoi in emisiune. Mai multi concurenti au criticat-o ca "joaca la mai multe capete".

Cel mai deranjat de anuntul Bernei a fost Jador, care s-a simtit gelos.
"Mai, Bernuta, daca faci din orgoliu asa cu mine, nu rezolvi nimic. Pe bune zic. S-ar putea sa am si eu orgoliu si sa nu te mai bag in seama deloc (…) Nu ne jucam asa, ca vrei sa vina ala. Ma oftici. Vrei sa te oftic si eu? Stai cuminte, manzo, ca e greu", a spus Jador.
"Lasati-l in pace pe None, are si el cuplu acum. Simti nevoia de un cuplu? Vrei sa vin sa ne…", a spus ulterior Jador. "Esti nesimtit", a replicat Berna atunci cand l-a auzit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img