vineri, 29 martie, 2024

Loredana Chivu se implica in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama tarata cu mascatii

Distribuie:

Publicat:

Scenele traumatizante traite de Sorina, fetita tarata cu mascatii din casa asistentilor maternali, au scandalizat intreaga Romanie, iar unele dintre vedetele de la noi au reactionat in acest caz. Printre persoanele publice care si-au spus parerea se numara si Loredana Chivu. Cei mai multi dintre fanii ei i-au dat dreptate si cu totii au reactionat la apelul lansat de aceasta. Sorina implineste maine opt ani.

Loredana Chivu, primele reactii dupa ce a vazut imaginile cu Sorina

La scurt timp dupa ce a aflat despre drama Sorinei, Loredana Chivu a distribuit un articol in care era relatat episodul petrecut vinerea trecuta si a scris un mesaj acid: “Nenorociti de oameni!!!!!!”, dupa cum se poate vedea in galeria foto a articolului.

Ulterior, fosta asistenta TV a lansat un apel disperat pe Facebook, unde si-a rugat prietenii si fanii sa voteze petitia facuta pentru ca fetita luata cu mascatii din casa asistentei maternale sa ramana in Romania. “Va rog din suflet, semnati petitia si distribuiti mai departe!”, a scris Loredana Chivu pe cunoscuta retea de socializare, unde a distribuit link-ul unde poate fi semnata aceasta petitie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img