marți, 19 martie, 2024

Loteria bonurilor fiscale, extragerea 20 mai 2018. Bonurile castigatoare

Distribuie:

Publicat:

Bonurile fiscale emise in data de 15 aprilie 2018, cu o valoare de 338 lei, au fost desemnate castigatoare la extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale organizata duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile emise in perioada 1 – 30 aprilie 2018, conform unui unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img