News Flash:

Loteria bonurilor fiscale: Vezi valoarea bonurilor castigatoare

19 Octombrie 2015
961 Vizualizari | 0 Comentarii
Bonurile in valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au iesit castigatoare la a doua extragere lunara a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Duminica a avut loc o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din perioada 1-30 septembrie, in studioul TV al Loteriei Romane, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0898 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018871 (s)