vineri, 29 martie, 2024

Loteria fiscala pentru bonurile din iunie va fi organizata duminica,16 iulie

Distribuie:

Publicat:

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, 16 iulie, la care participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, este publica si poate fi transmisa in direct.
“Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare”, arata Ministerul Finantelor.
La extragerea din iunie, pentru bonurile din mai, au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 59 lei emise pe 30 mai. 
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF.
Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img