vineri, 29 martie, 2024

Lovitura crunta pentru Stefan Banica! Artistul a fost dat in judecata- Incredibil ce i se cere

Distribuie:

Publicat:

Ștefan Bănică primește o lovitură dură. Acesta urmează să devină, din nou, tată, soția sa  Lavinia Pârva  urmează să devină pentru prima dată mămică în 2019. Se pare că acesta nu se poate bucura de frumoasa perioadă, căci, a fost dat în judecată, iar ce i se cere este incredibil.

 

Ștefan Bănică jr, a fost dat în judecată de o femeie care cere să o ia de nevastă! Artistul s-a trezit cu un proces, după ce a făcut o glumă, în cadrul emisiunii X Factor, difuzat de Antena 1, susţine cancan.ro. Pe durata show-ului cântăreţul a intrat într-un dialog cu Horia Brenciu. Pe parcursul discuţiei, artistul a făcut, în glumă, o remarcă la adresa tinerei mai sus amintite. “Este soţia mea!”, ar fi spus Bănică jr. Juraţii s-au amuzat, dar femeia se pare că nu a gustat gluma. Și, în consecinţă, s-a folosit de ea. Femeia l-a dat în judecată pe Ștefan Bănică, iar avocaţii ei au înregistrat, în primă fază, un dosar la Judecătoria Sectorului 3. Acesta Gina Frâncu a cerut magistraţilor să o declare, oficial, soţia lui Ștefan Bănică!

Dosarul a ajuns la Judecătoria Sectorului 2! Mai mult, conform informaţiilor cancan.ro, magistraţii l-ar fi obligat pe artist să răspundă acuzaţiilor! Astfel că procesul deschis în urmă cu aproximativ doi ani merge mai departe. Femeia a depus noi acte la dosar, în care explică magistraţilor, printre altele, ce pretenţii financiare are de la aritst, în cazul în care acesta refuză să semneze actul de căsătorie şi poate chiar şi consumarea acesteia. ”Da, solicit şi o plată, o rentă lunară, în cazul în care nu semnăm acel act de căsătorie care este doar valabil pentru celelalte persoane din jurul nostru. Mă căsătoresc în ce fel vreau eu. Mi-am asumat un risc să povestesc ce a fost”, reiese din documentele pe care Gina Frîncu le-a depus la dosar. Mai mult decât atât, femeia susţine că a avut o relaţie pe Internet cu îndrăgitul cântăreţ, care s-ar comportat chiar pătimaş cu ea!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img