joi, 18 aprilie, 2024

Lovitura de teatru! Bianca Dragusanu se marita cu Alex Bodi?! “Pentru totdeauna”

Distribuie:

Publicat:

Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu trei luni, insa Bianca Dragusanu si Alex Bodi planuiesc sa ramana o viata impreuna! Gestul facut fosta prezentatoare TV intr-o zi speciala pentru frumosul cuplu i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva se marita cu afaceristul originar din Medias.

In urma cu o saptamana, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au aniversat trei luni de cand sunt impreuna, iar el a surprins-o cu un superb buchet de trandafiri rosii si albi, dar si cu o felicitare pe care era scrisa data in care si-au inceput relatia de iubire si cea in care au sarbatorit a treia oara, respectiv: “1/9 – 1/12”. Focoasa blonda a filmat darurile primite de la iubit si, recent, ea a decis sa le publice pe Instagram Stories. Pe imagini a scris mesajul: “Din septembrie pentru totdeauna”.

Relatia Biancai Dragusanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede, pentru ca ea deja ii cunoaste familia, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta sotie. Mesajul scris de fosta prezentatoare pe inregistrarea facuta in urma cu cateva zile reprezinta o dovada clara ca ea este convinsa ca afaceristul este sufletul sau pereche.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img