joi, 28 martie, 2024

Lovitura de teatru! Dana Grecu nu numai ca a divortat, dar s-a si recasatorit!

Distribuie:

Publicat:

Luat ca din oala, publicul telespectator roman a inghitit pe nemestecate, ca o audienta de bun simt, schimbarea de nume pe care a anuntat-o Dana Grecu, in cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”.

Pe mine ma cheama Dana Chera. (…) Eu asa ma prezint pentru ca asa ma cheama. Este un nou inceput. Sunt acelasi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, in afara ca am o mai mare experienta de viata, lectii de viata, cred eu, bine invatate si ne rugam la Dumnezeu sa fie bine. (…) Iti place numele meu? Il pretuiesc foarte mult, asa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat", a marturisit Dana Grecu, in direct.

Toata lumea s-a gandit la divort, singura explicatie pentru care Danei i-a fost retras numele Grecu, si alaturat Chera. Lumea a fost oripilata si-a navalit pe contul de Facebook al fostului sot, Bogdan Grecu, unde-a dat nas in nas chiar cu cotoharla care, credea poporul, a dus la divort.

Numai ca lucrurile sunt mai complexe decat pareau la prima vedere, mai ales pentru ca numele de domnisoara al Danei nu era Chera, ci Iosipescu.

Surse citate de cancan.ro dezvaluie ca Dana si Bogdan Grecu au divortat de mai bine de doua luni, pe 18 octombrie 2017, pe cale amiabila, la notar.

Asa ca, in emisiunea cu pricina, Dana fosta Iosipescu, fosta Grecu, actualmente, Chera, a anuntat de fapt ca s-a recasatorit, la putin peste o luna de la divort!

Pentru multi dintre prietenii fostului cuplu, nu Bogdan Grecu este vinovat de destramarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare ca a initiat divortul de tatal copiilor sai, pentru a se casatori. Ea ii are din primul mariaj pe David, de 14 ani si Mihaela, 11 ani.

Nou sau sot, al carui nume l-a facut public, este medic stomatolog, absolvent al UMF Timisoara, in 1999, proprietarul unei clinici in Pitesti, caracterizat de pacienti drept meticulos, competent, amabil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img