marți, 16 aprilie, 2024

Lovitura de teatru la Caracal!

Distribuie:

Publicat:

Mama Alexandrei Macesanu a facut declaratii uluitoare intr-un filmulet postat pe internet. Femeia spune ca fiica ei traieste si crede ca este in strainatate.

Mama Alexandrei Macesanu noi declaratii. Desi specialistii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Macesanu in cuptorul improvizat de Gheorghe Dinca, iar el a declarat ca le-a rapit si le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, familiile celor doua adolescente spera in continuare intr-o minune.

Mama Alexandrei Macesanu noi declaratii

Ancheta continua in cazul Caracal, iar mama Alexandrei crede in continuare ca fiica ei este in viata. Intr-un video publicat pe Facebook de Alexandru Cumpanasu, femeia a vorbit despre cazul disparitiei copilei care ar fi trebuit sa implineaca 16 ani recent.

„Eu cred cu tarie ca Alexandra mea va intra intr-o zi pe poarta. Ca o vom gasi. Asta imi spune inima. Ca Alexandra nu este moarta, eu asa cred. In ciuda ADN-ului pe care il pot confirma astia pe baza dintilor. Alexandra este vie. Eu cred ca este luata si dusa mai departe in strainatate. Dinca e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Macesanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img