vineri, 19 aprilie, 2024

Lovitura de teatru: Un grup de investitori americani da in judecata Digi si cere daune URIASE

Distribuie:

Publicat:

RCS & RDS, RCS Management, DIGI Communications sunt parati nou introdusi intr-un litigiu de executare si solicitare despagubiri initiat de un grup de cetateni americani, care cer daune de 1,8 milioane de dolari, plus alte categorii de despagubiri si daune, alte compensatorii si costuri, se arata in raportul trimestrial al Digi publicat astazi. In data de 2 mai 2017, reclamantii William Hawkins, Eric Keller, Kristof Gabor, Justin Panchley, Thomas Zato au formulat cererea de chemare in judecata in fata The United States District Court for the Eastern District of Virginia Alexandria Division impotriva lui Laszlo Borsy, i-TV Digitalis Tavkozlesi Zrt. (paratii initial) si DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato kft, RCS & RDS SA, RCS Management SA, DIGI Communications N.V.(parati nou introdusi). Obiectul acestei cereri este executarea unei hotarari judecatoresti care a fost emisa in favoarea reclamantilor impotriva paratilor initiali de catre instantele din Statul, prin care paratii initiali au fost obligati la plata unei sume de aproximativ 1,8 milioane dolari ca urmare a unor sume nerambursate reclamantilor in legatura cu investitii si participatii la capitalul social al societatii i-TV Digitalis Tavkozlesi Zrt.
“Prin prezenta cerere reclamantii au extins ordinul de executare si la DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato kft, RCS & RDS SA, RCS Management SA, DIGI Communications N.V., sub pretextul ca acestea ar fi contribuit la prejudiciul pretins ca urmare a pretinsului transfer nelegitim al actiunilor i-TV Digitalis Tavkozlesi Zrt. de la Laszlo Borsy catre DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato kft”, se arata in raport. Pe langa pretentiile de 1,8 milioane dolari se cer si alte categorii de despagubiri si daune, alte compensatii si costuri. Pe baza cererii de amanare a cauzei pe care am transmis-o instantei, primul termen de judecata fost amanat pentru 30 iunie 2017.
“Suntem reprezentati in fata instantelor din Virginia de avocati care au competenta in acea jurisdicttie si vom depune apararile si cererile necesare pentru a ne proteja pozitia procesuala in fata instantelor din Statul Virginia”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img