vineri, 26 aprilie, 2024

LOVITURA dura incasata de Gigi Becali! Ar putea ajunge la PUSCARIE

Distribuie:

Publicat:

Administratia Nationala a Penitenciarelor a decis sa sesizeze Parchetul General in cazul lui Gigi Becali pentru infractiuni de ultraj si santaj la adresa unui director de penitenciar, precizeaza ANP intr-un comunicat de presa.

George Becali risca astfel o noua pedeapsa cu inchisoarea de pana la cinci ani la care se va adauga o majorare cu jumatate din pedeapsa aplicata pentru savarsirea unei infractiuni in stare de recidiva plus restul de pedeapsa ramas neexecutat prin liberarea conditionata.

“Reamintim ca ex-detinutul George Becali a intervenit intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 unde a afirmat in mod explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu ar fi aprobat o noua invoire pentru varul Victor Becali. Ulterior George Becali a incercat sa se disculpe folosind aceeasi strategie care – deloc surprinzator – i-a mai adus si alte condamnari penale. Sunt de notorietate incercarile acestuia de a convinge judecatorii ca persoana sechestrata ar fi intrat singura in portbagaj pentru a nu pata de sange o bancheta extrem de sensibila si ca mita ar fi o forma de premiere. In acest context, asteptam si o reactie a ministrului Justitiei in legatura cu abaterile disciplinare si infractiunile constatate la finalul anului 2016 la Penitenciarul Poarta Alba in legatura cu favorizarea unor detinuti – vip, printre care se numara si acelasi George Becali. In acest caz, ilegalitatile au fost deja constatate, dar sanctiunile se lasa asteptate”, precizeaza ANP.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img