vineri, 19 aprilie, 2024

Lovitura DURA pentru Cristian Boureanu! La ce TESTE va fi supus in INCHISOARE

Distribuie:

Publicat:

Cristian Boureanu primeste o noua lovitura! Deoarece va fi mutat, cel mai probabil, in Penitenciarul Rahova, fostul politician va fi supus unor teste speciale.

Desi a absolvit Academia de Studii Economice – Facultatea de Relatii Economice Internationale, iar in anul 2003 a terminat Colegiul National de Aparare, urmand in 2004 programul masteral de Guvernare si dezvoltare institutionala la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, acesta nu a va fi trecut cu vederea cand va fi vorba de testul pentru analfabetism.

“Dupa ce va fi identificat pentru a nu exista vreun dubiu ca nu e persoana care trebuie, detinutul va intra in carantina pentru trei saptamani. E vorba de termenele de incubatie ale unor posibile boli si de o perioada de analize medicale. Apoi, detinutul va intra si pe mana specialistilor in psihologie si in sociologie care-l vor evalua din punct de vedere social, dar si educational. Familie, venituri, pregatire, calificari, studii… Va fi evaluat, la nivel declarativ, si daca stie sa scrie si sa citeasca pentru ca trebuie sa stim daca un detinut este sau nu analfabet. Asa sunt procedurile. Pe perioada carantinei, ofiteri de penitenciar ii vor explica care ii sunt drepturile si obligatiile, ca sa stie ce are voie sa faca si ce nu”, au dezvaluit surse din penitenciar pentru EVZ.

In prezent, Boureanu este in continuare incarcerat la Arestul Central al Politiei Capitalei. Fostul deputat se afla in arest pentru 30 de zile si risca o pedeapsa de 3 ani de inchisoare.

In seara zilei de 8 iunie Cristi Boureanu a iscat un scandal de proportii cu oamenii legii, dupa ce fostul parlamentar a lovit in zona inghinala si i-a prins mana in portiera masinii unui politist care, apoi, l-a facut KO cu un pumn plasat in maxilar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img