marți, 19 martie, 2024

Lovitura DURA pentru George Soros. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Orice organizatie a societatii civile care primeste finantare de la miliardarul George Soros ar trebui ‘alungata’ din Ungaria, a afirmat marti un vicepresedinte al partidului de guvernamant Fidesz, potrivit Reuters.

Premierul ungar Viktor Orban a fost criticat in tara si in strainatate pentru campania sa impotriva organizatiilor non-guvernamentale, care a inceput in 2014, a implicat zeci de ONG-uri si a durat mai mult de un an. Nu au fost descoperite nereguli. Orban a spus ca organizatii ale societati civile primesc fonduri straine pentru a “coordona fluxurile de refugiati si pentru a impulsiona imigratia”.

Szilard Nemeth, vicepresedinte al Fidesz, a spus intr-o conferinta de presa, conform site-ului televiziunii HirTV, ca Soros “dirijeaza marele capital global si corectitudinea politica spre Ungaria” si ca ONG-urile pe care le-a finantat el s-au amestecat in politica.

“Aceste organizatii trebuie impinse inapoi cu toate instrumentele disponibile. Si cred ca trebuie alungate, iar acum, odata cu alegerea noului presedinte (al SUA, Donald Trump — n.r.), conditiile internationale sunt potrivite pentru acest lucru”, a afirmat Nemeth, conform unei inregistrari video postate pe site-ul HirTV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img