vineri, 29 martie, 2024

Lovitura fatala primita de Bianca Dragusanu. Vedeta traieste acum un adevarat cosmar

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a ajuns tinta hackerilor. Contul de Instagram al vedetei Kanal D a fost spart de un infractor al mediului virtual din Turcia.

Contul de Instagram al Biancai Dragusanu a fost spart de un hacker turc. Barbatul, care se recomanda in mediul virtual cu nickname-ul  ”X.DUFF” a preluat in totalitate controlul asupra contului de Instagram al vedetei Kanal D.

Turcul nu s-a sfiit si a schimbat imediat numele contului furat. Mai mult decat atat, acesta a inceput sa-i stearga pozele vedetei si sa administreze dupa bunul plac contul acesteia, arata cancan.ro.

ADVERTISING

inRead invented by Teads

Greseala fatala facuta de Bianca Dragusanu
In urma cu cateva zile, senzuala prezentatoare a solicitat Instagram sa-i puna pe cont stampila de autenticitate, iar la doar cateva minute dupa solicitare, Bianca Dragusanu a primit un mesaj in limba turca: ”Daca vrei acest lucru, apasa OK”.

Fara sa stea pe ganduri, vedeta a dat ”OK”  si a permis, astfel, turcului sa preia accesul total al contului de Instagram. In doar cateva secunde, vedeta Kanal D a pierdut 658.000 de fani.

Bianca Dragusanu, primele declaratii dupa ce Victor Slav a fost operat: "Este temporar invalid"

Bianca Dragusanu a vorbit despre starea de sanatate a partenerului sau. Victor Slav s-a accidentat grav, weekendul trecut, la munte. Victor Slav s-a accidentat foarte grav la ski, astfel incat a fost nevoie sa fie operat, iar momentan acesta se reface, iar Bianca Dragusanu este cea care are grija de toate acum, asa cum chiar ea a marturisit.  Nimic nu mai este simplu pentru Bianca Dragusanu de cand Victor Slav a fost operat. Toate atributiunile partenerului sau sunt acum pe umerii Biancai Dragusanu, iar aceasta se declara obosita.

Mai mult, Bianca Dragusanu a marturisit ca iti dai seama cat de important este tot ce face partenerul de langa tine, in momentul in care el nu mai face toate acele lucruri. 

"Nu sunt suparata deloc ca afara este aceasta temperatura, eu stau si in casa in pantaloni scurti la doar 18 grade, asa raman tanara… Fie vara, fie iarna la mine in dormitor este congelator. Dar, Victor s-a accidentat la ski, s-a operat si acum eu trebuie sa ma adaptez la nevoile lui… Am preluat si atributiunile lui in casa. Cand contributia pertenerului dispare temporar… Cand este temporar invalid, abia atunci intelegem ca ceea ce facea partenerul conta foarte mult. Sunt foarte obosita! Noi uitam cat suntem de binecuvantati." a declarat Bianca Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img