joi, 25 aprilie, 2024

Lovitura pentru Sorin Ovidiu Vantu! ANAF il lasa FARA CASA

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce i-a pus sechestru pe proprietatile din Delta, ANAF anunta ca-l va lasa pe Sorin Ovidiu Vantu si fara casa din Mihailesti. Vecinii mogulului din micutul oras giurgiuvean spun ca Vantu intrase in posesia imobilului dupa ce l-a dat afara pe un localnic care nu i-a mai putut restitui imprumutul, transmite Romania TV.

ANAF a anuntat ca licitatia pentru bunurile confiscate de la controversatul om de afaceri va avea loc pe 28 septembrie.

Casa scoasa la vanzare de ANAF este situata pe strada Chirculesti. In lipsa cumparatorilor, care nu se inghesuie sa dea lovitura pe seama executarii silite a celebrului afacerist, singurul care da tarcoale imobilului este un magar. Stapanul lui se plange cand aude de Vantu.

Localnic: E vecin cu mine! E buruiana pana la gat toata gradina! Mi-au mancat serpii, aricii si puii si totul de pe-acolo! Ce-i acolo… Nu-si mai scoate Vantu banii pe ea! Trei miliarde a bagat in ea! Trei miliarde a pierdut! TC 07.44

Vecina de peste drum spune ca fostii proprietari ai casei au luat bani imprumut de la Vantu si magnatul i-a lasat pe drumuri.

Localnicii spun ca pretul fixat de ANAF pentru a incepe licitatia este prea mare.

Localnic: Au venit niste baieti ieri si au zis ca cere 60.000 de euro! Casa nu e buna de locuit, trebuie daramata! Aici a fost un proprietar surdo-mut. Il stiu de copil! A luat niste bani si a pus garantie casa. Nu stiu ce sa zic, dar “jucariile” astea nu duc la bine!

Reporter: Dar Vantu a venit vreodata pe-aici?

Localnic: Nu. Dar au venit niste baieti, niste muncitori. Au mai facut niste curatenie pe-aici, au mai taiat niste pomi…Au facut lemne de foc! Cere prea mult! Prea mult!

Licitatia pentru bunurile confiscate de ANAF va avea loc pe data de 28 septembrie. Sorin Ovidiu Vantu este condamnat definitiv la sase ani si doua luni de inchisoare pentru delapidare si spalare de bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img