vineri, 29 martie, 2024

LPS VASLUI: In tabara la Ramnicu Valcea

Distribuie:

Publicat:

Cinci dintre junioarele IV ale Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, participante la turneul final al Campionatului National, au fost convocate la lotul reprezentativ. Federatia Romana de Handbal organizeaza intre 1 si 11 august o tabara de pregatire pentru junioarele mici, programata la Ramnicu Valcea.

Pentru aceasta actiune, de la liceul vasluian au fost selectionate Denisa Atomoaie, Cristina Irimia, Ana Maria Tacutanu, Ingrid Todeila si Raluca Bobu.

Desi au terminat pe locul 11 la turneul final al Campionatului National, fetele pregatite de profesoara Maria Ostan au fost remarcate la Baia Mare, Vasluiul avand cele mai multe fete convocate pentru aceasta tabara, la care au fost selectate 40 de handbaliste, din generatia 2004-2005.

Acestea vor fi impartite in doua grupe, care vor fi pregatite de Elena Moise, Mihaela Tivadar, Mirela Citu si Cezar Hantau.

“Fetele vor beneficia de toate conditiile de pregatire. Cred ca suntem liceul cu cei mai multe jucatoare convocate. In aceasta perioada, ele vor participa la antrenamente, in vederea formarii loturilor de junioare”, a spus Maria Ostan, antrenoare la LPS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img