vineri, 29 martie, 2024

LPS Vaslui, la puterea a 5-a

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui bifeaza noi performanete in competitiile atletice nationale. Echipa de junioare 2 a obtinut un nou titlu national la cros. La individual, Izabela Spiridon a devenit campioana nationala, dupa ce a trecut prima linia de sosire. Din lotul pregatit de profesoarele Viorica Pintilie si Elena Bogos au mai facut parte Ionela Lungu (locul 10 la individual), Gabriela Buzdugan (12), Georgiana Nedelea (loc 13) si Ionela Virlan (loc 22).
La Copile 1, LPS Vaslui a fost la un pas de a acapara intre podiumul la individual. Cristina Balaur este campioana nationala, iar Maria Blanaru a obtinut medalia de bronz. Elena Ciulei a terminat competitia pe locul 4. Gratie acestor performante, liceul vasluian a obtinut titlul national pe echipe, la care au mai contribuit Andreea Morariu, Andreea Murgu si Stefania Popa.
Cel de-al treilea titlu pe echipe a fost obtinut la copile 3, performerele fiind Ana Cihodaru, Bianca Burghelea, Renata Galerii si Teodora Berescu.
La Copile 2, LPS Vaslui a devenit vicecampioana nationala, gratie rezultatelor obtinute de Stefania Andrei (loc 4), Alina Mosulet (loc 7), Sabina Berescu si Denisa Gabriela Cojan. 
Sportivele sunt pregatite de profesoarele Viorica Pintilie si Elena Bogos.
 
In clasamentul general pe cluburi, LPS Vaslui ocupa primul loc, cu 5 medalii de aur, una de argint si alta de bronz, urmata de SCM Bacau (3 aur-1 argint-1 bronz) si CSS Medias (1 aur-2 argint).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img