joi, 25 aprilie, 2024

LPS VASLUI: Locul 5 la Napoca Junior Cup

Distribuie:

Publicat:

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a impresionat la turneul national de fotbal “Napoca Junior Cup”. Echipa pregatita de Ionut Chiochiu a demonstrat ca se poate bate cu orice academie de fotbal din Romania.

Vasluienii au avut un parcurs excelent in faza grupelor, terminand pe primul loc cu maximum de puncte. Pustii de la LPS au picat in grupa cea mai dificila, trecand de Celta Vigo Brasov, scor 5-0, de Dinamo, scor 4-2, si finalista competitiei, ASU Poli Timisoara, scor 1-0.

In sferturi, elevii lui Chiochiu au dat de cosmarul lor, Juniorul Suceava. Meciul a fost unul dramatic, incheiat la egalitate, scor 2-2. Din pacate, vasluienii s-au recunoscut invinsi la loviturile de departajare, sucevenii impunandu-se cu scorul de 5-4.

Specialistii prezenti la turneu au sustinut ca adevarata finala a competitiei a avut loc in faza sferturilor, intre cele mai bune echipe prezente, Juniorul Suceava si LPS Vaslui.

In jocurile de clasament, formatia vasluiana a trecut de CFR Cluj, scor 3-0, si Viitorul Oradea, scor 2-1, terminand pe locul 5 la Napoca Junior Cup.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img