miercuri, 24 aprilie, 2024

LPS VASLUI si-a premiat sportivii-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pentru al doilea an consecutiv, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a decis sa-i evidentieze pe sportivii, antrenorii si echipele cu rezultate in competitiile nationale si internationale. Ca urmare, directorul Ionut Chiochiu, alaturi de Primaria Vaslui, a tinut sa organizeze cea de a doua editie a Galei LPS.

Peste 800 de sportivi atat de la liceu, cat si de la Clubul Sportiv Scolar, au participat la evenimentul gazduit de Sala Sporturilor. Ei au primit cate un cadou din partea Mosului, iar cei evidentiati, cate o diploma si un trofeu.
“Si in acest an ne-am propus sa aratam tuturor elevilor LPS si sportivilor de la CSS cat sunt de importanti pentru unitatea noastra. De asemenea, colectivul de profesori au primit recunoasterea noastra pentru eforturile depuse. Pe aceasta cale, tin sa multumim si celor care ne sprijina: Primaria Vaslui, Consiliul Local, Consiliul Judetean si colegilor din LPS”, a declarat directorul LPS Vaslui, Ionut Chiochiu.

In final, conducerea LPS a pregatit un scurt moment artistic, in care elevii liceului au colindat, au cantat, au urat si au jucat capra, pentru a-i introduce pe sportivi in atmosfera sarbatorilor de iarna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img