vineri, 26 aprilie, 2024

Lucrările de reparaţii la căile de rulare de pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” au demarat joi

Distribuie:

Publicat:

Lucrările de reparaţie la căile de rulare de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au demarat joi, termenul de finalizare fiind noiembrie 2018, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAIB), transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, primele lucrări, care se vor realiza pe o suprafaţă de 3.050 mp, vor consta în înlocuirea dalelor de beton degradate pe platforma 1 şi căile de rulare aferente.

De asemenea, graficul de lucrări prevede lucrări de întreţinere a stratului de uzură la calea de rulare Oscar, prin frezare şi aşternerea unui nou strat asfaltic (9.500 mp) – în intervalul 14 aprilie – 1 mai 2018, respectiv lucrări de întreţinere a stratului de uzură la calea de rulare Delta (între 1 mai şi 1 iunie 2018).

CNAB menţionează faptul că această primă fază a lucrărilor face parte dintr-un amplu program de măsuri de remediere a suprafeţelor pavate din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, plan care prevede, printre altele, operaţionalizarea pistei 2 (08L-26R) şi a balizajului luminos de categorie III A. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img