News Flash:

Lucrari penale la regimul circulatiei in ALBITA

10 August 2014
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, 9 august, in jurul orei 11.00, in P.T.F.Albita, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, conducand autoturismul marca Ford Focus inmatriculat in Bulgaria, cetateanul roman, Eugen D., in varsta de 37 ani.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului si certificatului de inspectie tehnica periodica pentru autoturismul pe care il conducea s-a procedat la efectuarea de verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, fiind false.

Cateva ore mai tarziu, in jurul orei 17.45, in P.T.F.Albita, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, conducand autoturismul marca Renault Megane, inmatriculat in Olanda, cetateanul roman, A. T., in varsta de 23 ani.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare provizoriu, eliberat de autoritatile olandeze, pentru autoturismul marca Renault Megane si a asigurarii auto tip carte verde s-au efectuat verificari suplimentare. Astfel, s-a stabilit ca documentele prezentate la control nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind false total.

"Cu privire la cele constatate, A.T. a declarat ca a cumparat autoturismul contra sumei de 1750 euro de la firma din Olanda. Nestiind unde sa se adreseze pentru inmatricularea autoturismului a fost indrumat de catre o persoana vorbitoare de limba rusa, pe care nu o cunostea, catre un oficiu care se ocupa cu eliberarea documentelor, unde, in schimbul sumei de 150 euro, a primit certificatul de inmatriculare provizoriu si asigurarea internationala tip carte verde." a declarat purtatorul de cuvant al S.T.P.F. Vaslui, agent principal LEONTE ALINA

9 august ford focus renault megane cetateanul roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1033 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013183 (s)