joi, 28 martie, 2024

Ludovic Orban a anuntat ca incepe pregatirea strategiei pentru o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus luni, intr-o conferinta de presa, ca batalia cu PSD-ALDE se va ta pe “toate fronturile”, astfel ca liberalii au inceput deja pregatirea unei strategii privind o motiune de cenzura impotriva Guvernului.
“Voi face tot ce este legal, constitutional si omeneste pentru a scapa Romania de napasta care a lovit-o si care se cheama Dragnea. M-am tinut si ma voi tine de cuvant. (…) Batalia noastra cu aceasta coalitie toxica continua si se va da pe toate fronturile, cu siguranta cu o motiune de cenzura si incepem pregatirea strategiei pentru adoptarea acestei motiuni de cenzura. De asemenea, vom ataca toti ministrii incompetenti, care si-au demonstrat cu prisosinta incapacitatea lor de a face lucruri bune la ministerele pe care le conduc”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus ca vrea aplicarea strategiei pentru motiunea de cenzura cat mai repede, pentru “maximizarea” sanselor ca aceasta sa fie adoptata de Parlament.

“Vrem sa incepem aplicarea acestei strategii cat mai repede, astfel incat sa maximizam sansele acestei motiuni de a trece. (…) Garantat vom depune o motiune de cenzura, dar o vom depune, repet, in momentul in care vom considera cea mai mare sansa ca aceasta motiune sa treaca”, a continuat liderul PNL.

Presedintele USR, Dan Barna, a sustinut luni, intr-o conferinta de presa, ca discuta cu PNL care este momentul oportun pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, afirmand ca suspendarea platilor la Pilonul II de pensii ar putea fi "exact temeiul care sa justifice o motiune de cenzura".

“Motiunea de cenzura foarte probabil se va intampla in aceasta legislatura (sesiune parlamentara – n.r.). Discutam cu colegii din PNL care va fi cel mai bun moment oportun pentru demararea ei. O astel de initiativa (suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii – n.r.) ar putea sa fie exact temeiul care sa justifice o motiune de cenzura”, a explicat Dan Barna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img