vineri, 19 aprilie, 2024

Ludovic Orban, la Consiliul National al PNL: ‘Urmeaza trei randuri de alegeri, trebuie sa le castigam pe toate la scor

Distribuie:

Publicat:

Ludovic Orban le-a cerut membrilor PNL, la Consiliul Național al partidului, ca să lupte la următoarele rânduri de alegeri, prezidențiale, locale și parlamentare, pentru ca formațiunea să le câștige la scor cu scopul ca România să intre pe un drum al libertății. El le-a cerut colegilor să îl voteze pe campionul Rareș Bogdanpentru funcția de prim-vicepreședinte.

”Avem datoria pentru România și pentru români să asigurăm victoria în alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Am câștigat o bătălie, urmează să câștigăm războiul. Urmează trei rânduri de alegeri, trebuie să le câștigăm pe toate cu un scor care să ne permită să ducem România pe un drum al libertății.

Îl propun pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Trebuie să recunosc că e o promovare la excepțional. Avem multe persoane cu vechime și cu merite care merită această funcție. A plecat de la măsuța lui, unde făcea și desfăcea, arăta toate fărădelegile din România și a venit alături de noi pentru a candida la Parlamentul European și a fost o decizie foarte importantă pentru victoria noastră. Noi am mai adus din afara partidului, dar când îi căutai în campanie sau să apere partidul, îi găseai mai greu. El a fost timp de 3 luni, zi și noapte, alături de noi și a pus umărul la această victorie a PNL. Vă cer să îl votați în funcția de prim-vicepreședinte al PNL pe campionul nostru, Rareș Bogdan.”, a declarat Ludovic Orban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img